zaterdag 15 september 2012

Hunk-List.


Als ik soms door de schoolgangen loop en om me heen kijk vraag ik me echt altijd af waarom er nooit zulke leuke jongens op school zitten die je op TV ziet. Ja, af en toe zit er wel een uitzondering bij, maar over het algemeen is het niks. Als ik dan thuis kom en ik al die sexy hunks op mijn beeldscherm zie kwijl ik soms wel een beetje weg ;) Kwijl met me mee en enjoy!


Op nummer één staat zonder twijfel Cory Allan Monteith. Even serieus: Wat heeft hij niet?! Hij kan super goed zingen, super goed drummen, niet dansen, is lang, super grappig, staat altijd met een natuurlijke (sexy) lach op de foto. Gosh, ik kan gewoon niet beschrijven hoe perfect hij wel niet is! Hij is niet zo'n macho als andere mannen, blijft altijd zichzelf en geeft geen reet om zijn uiterlijk. Ook is hij gespierd, maar niet übergespierd en lekker lang. (Hoewel ik hartstikke klein ben, maar who cares.) Gewoon pure perfectie: Mijn droomman.


Ik ben opgegroeid met Rupert Grint. Ik heb alle Harry Potter delen gezien en ben een Potterhead in hart en nieren. Rupert (a.k.a. Ron) was al vanaf het begin mijn favoriet. Hij is super schattig met zijn ginger haar en een echte kluns. Elke keer als ik hem zie barst ik gewoon spontaan in lachen uit. Wat kan ik zeggen, ik ben gevallen voor zijn rode haartjes :)


Ben freakin' Howard. Als zijn lippen omkrullen tot zijn verlegen glimlach kan ik hem wel om de hals vliegen. En bij zijn prachtige zang- en gitaarkunsten droom ik ook weg.


Dit is één van de beste gitaristen van dit moment: Jonny Buckland. Gitarist van Coldplay die ik, tot mijn grote grote grote vreugde, 2 weken geleden heb ontmoet op het concert op het Malieveld. Het is zo mooi om te zien hoe hij één is met zijn gitaar, net alsof alles om hem heen verdwijnt als hij speelt. Hij heeft iets mysterieus en dat baardje staat hem gewoon ongelofelijk goed.


Chris Martin mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Wat een stem en wat een energie heeft deze man zeg. Echt een multi-talent want hij kan ook nog gitaar- én piano spelen. Ik vind dit een hele mooie foto door zijn pure lach en omdat er ganzen op de achtergrond te vinden zijn natuurlijk :3


Shia kan natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje. In films als 'Transformers' en 'Disturbia' schittert hij door zijn goede acteerspel, en hij mag er ook wel wezen. Hij heeft iets kwajongens-achtig en iets schattigs. Shia, je t'aime.


Hugh Grant is alweer een oude bok, maar vroeger (en nu nog steeds eigenlijk) mocht -ie er wel wezen hoor.
Deze blik is echt goud waard gewoon. Fantastisch xd


Chord Overstreet has arrived. Ook Chord verdient zeker weten een plek in mijn lijst. Met zijn baby-face, korte coupe en schattige lach. Hij kan ook nog eens super goed: gitaar spelen, acteren, zingen én dansen.


En als laatste 2 jongens van Hollandse bodem, want -surprise- wij hebben ook wel leuke jongens hier rond lopen hoor. Ik ben al geobsedeerd door Siem de Jong sinds hij bij Ajax speelt en inmiddels is hij uitgegroeid van aardige speler tot super speler én aanvoerder. Hij wordt zich steeds meer bewust van zijn sexyness en dat is te zien aan zijn looks. Ik ben super blij dat ik door Siem de Jong ben ge-retweet. Kan het gewoon nog steeds niet geloven.


Ik vind het zo jammer dat wij Raynor Arkenbout niet meer kunnen bewonderen in GTST. Hij is lang, en zijn lach doet me smelten. Gelukkig kunnen we hem nu nog even bewonderen in 'Sterren Springen' ♥

Dit was mijn lange waslijst met hunks. Ik ga nog even verder kijken naar mijn beeldscherm, geniet van je zaterdag! 

Xoxo' Lisanne ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten