zondag 11 november 2012

Fall haul/shoplogZoals beloofd ben ik hier met een ware fall haul/shoplog. En ik zou Lisanne niet zijn als een aantal van mijn pas gekochte spulletjes weer eens in de was lagen. Whoops .. :$ Maar, no worries, die zien jullie vast wel terugkomen in een outfit / lookbook whatever ... in ieder geval: die zien jullie nog wel! :')
Ik wil alvast van tevoren waarschuwen dat dit misschien niet iedereens stijl/smaak is, maar het is mijn smaak en daar gaat het om. -anders zou ik het ook niet kopen- Misschien kunnen jullie er inspiratie uit op doen? In ieder geval, have fun and let's get started! :3


Nog even een waarschuwing: De foto's zijn met mijn HTC genomen, dus zijn niet echt van goede kwaliteit. Ook is de setting niet goed, en zie je op veel foto's mijn benen - wahahaha - maar doe maar net alsof je het niet ziet ;') Het eerste item is mijn geliefde, gebreide, super warme trui van de C&A. C&A verrast me de laatste tijd echt met leuke kleding. 'Vroeger' vond ik dat ze alleen maar oude-wijven kleding hadden om het even grof te zeggen :$ Maar ik houd dus van deze trui <3 Hij is zwart met wit - duhh - en heeft allemaal awesome kruisjes. De achterkant is helemaal zwart, op 2 kruizen -op de ellebogen- na :') En dat voor maar €12,-! Ik zal zeggen: check de C&A. Als je niet van kruizen of het zwart/witte houd, er zijn nog veel meer andere symbooltjes en kleuren. Keuze genoeg :3


Ik had me nog zó voorgenomen om GEEN t-shirts te kopen voor de herfst, simpelweg omdat ik er al genoeg van heb. Maar -zoals je kunt zien- is dat niet bepaald gelukt. Schrik niet maar dit shirt is van de mannenafdeling van de H&M -laat mij!- hij is dus erg oversized en heeft een hoge hals, maar met een korte ketting -een choker bijvoorbeeld- is dat no problemo :'') Ik vond het vooral een leuk shirt omdat er een skater op staat, en ik houd van skaten (en skaters :$) en er staat: 'Don't get mad, get rad.' op. Als iemand weet wat dat betekent, ik hoor het graag want ik heb geen flauw idee xd Als je ook van lekkere, zachte -want dat is ie zeker-, oversized shirts houd. Ga dan NU meteen naar de H&M!!! Deze is maar €9,95.Lisanne, sla jezelf want je hebt wéér een t-shirt gekocht. Maar hier had ik echt een goede reden voor! Ik ben onwijs fan van de Rolling Stones - vooral van Mr. Keith Richards <33 - maar ik had gewoon nog geen Stones shirt in mijn kast hangen. Puur omdat ik alle Stones shirts die er waren te vanzelfsprekend vond. Je snapt dus wel dat toen ik -weer- in de H&M was ik helemaal uit mijn dak ging want ... omg .... kijk naar dit übergave Stones shirt!! :D Isn't he cute? Vooral het tie-dye effect dat het heeft vind ik geweldig, het is niet alleen rood maar ook blauw/geel en paars. En ... -houd je vast- hij was maar 7, ik herhaal 7!!, euro!!!!! :D Of ze er nog steeds zijn weet ik niet, want het was in de sale maar een kijkje nemen kan nooit kwaad :)


Dan mijn beanie! :') Beanies zijn een must voor mij deze herfst; ze zijn cute & warm & comfi & nog een heleboel andere dingen :3 Ik had pasgeleden een súper warme en zachte en aantrekkelijke beanie gekocht bij de New Yorker, en dat vond mijn hond blijkbaar ook want hij heeft hem aan stukken gescheurd -.- *fail* Dus moest ik een nieuwe natuurlijk ;) Deze heb ik besteld op www.hm.com en omdat ik een 10% kortingscoupon had was hij maar 4,45 -echt een super deal, 50 cent goedkoper dan hij eerst was! daar doe je het voor ;') - Hij is super warm, zacht en schattig dus perfect voor de koelere herfst-en-wintermaanden.


Oelalala. Dit vest, me gusta. -dat rijmt :''D- 3 dingen die me aantrokken aan dit vest waren: 1) TRIBAL PRINT :D :D 2) Hij is zo zacht als een donzig eendje ♥ -en ja, ik weet hoe donzige eendjes voelen (a)- en 3) IK HOUD VAN HET MODEL!! Jullie begrijpen dus wel dat ik dit vest móest hebben, hij komt -voorspelbaar ben ik- van de H&M en was €24,95. Ik heb hem 3 dagen geleden gekocht, dus hij is er vast en zeker nog.


3 Hoeraatjes voor mijn galaxy-achtige trui. Ik weet niet, de kleuren (blauw/turquoise/burgundy/paars) doen me er gewoon aan denken. Hij is überwarm, überzacht, übercomfi, überoversized ... kortom: überawesome!! :') Vind je de kleuren combi niet zo leuk, er zijn er nog veel meer. Ga dus als de wiedeweerga naar de H&M met €14,95 op zak en kopûh, kopûh, kopûh.


En als één na laatste deze ... -misschien niet zo duidelijk zichtbaar op deze foto- broek. Ik was diezelfde dag naar de H&M geweest op zoek naar een donker zeegroene broek, maar tevergeefs. Helemaal verdrietig ging ik op weg naar huis toen ik langs een winkeltje kwam waar ik normaal gesproken nooit zou komen: Innocent. Normaal gesproken zou ik deze winkel straal voorbij lopen omdat de kleding me dus echt NIET aanspreekt maar op onverklaarbare wijze werd ik toch naar deze winkel toegetrokken. Als een haarspeldje naar een magneet. -dat slaat nergens op, iknow- En ik vond deze beauty!! Voor maar ... 10 euro!!!!!!!!! Ik was helemaal excited en ging springen, dansen, juichen, de eigenaar omhelzen. -nee, geen van allen xd- En nu is -ie van mij, mwuahahahaha :D

En als laatste mijn geliefde spike-ketting van -you guessed it- de H&M <33 Keer op keer wilde ik hem kopen in de H&M maar de €9,95 die hij kostte had ik er steeds niet voor over -wat ben ik toch een vrek eigenlijk- Totdat ik eens rondsnuffelde op de h&m site en hem in de sale vond voor maar €5,-. Ik ging helemaal los en voordat ik het wist had ik hem gekocht. Hij is lekker hoog, dus perfect boven een shirt met een wat hogere hals. 

Blablablabla, dit was het einde :')) Zoals gewoonlijk weet ik weer eens niet hoe ik moet afsluiten dus ik ga maar gewoon gedag zeggen ^^ Ik moet nu nog Grieks & wiskunde maken, een presentatie voorbereiden en -alsof dat nog niet genoeg is- mijn kamer verder opruimen. Maar hard werken wordt beloond want vanavond ga ik naar Skyfall!! :D EINDELIJK <333 
Misschien post ik daar vanavond / morgen nog wat pictures van, maar ik beloof niks ;') 

Dagdag xoxo''Lisanne ♥


2 opmerkingen: