dinsdag 10 juli 2012

Haul

Tada! Hier is -ie dan, mijn eerste officiële post :) Het is een haul, zoals je vast al begrepen had.
Het is, voor de meesten van ons, zomervakantie! En dat betekent: Tijd om te shoppen!!!
Tenminste, voor mij dan :$ Er zit, behalve de spullen die ik heb geshopt, ook nog iets bij dat ik heb besteld. Let's get started! 
Dit is mijn eerste beauty. Ik zag hem, en ik was op slag verliefd. Jullie weten vast nog niet dat ik geobsedeerd ben door robots en snorren. Maar dat ben ik dus wel! Dus is het logisch dat ik deze robot met snor niet kon weerstaan. Het is een goudkleurige ring, die tevens verstelbaar is. Hij is €5,95 en verkrijgbaar bij de Claires.
Dit is mijn tweede liefde. Dit T-shirt had ik al vaker gezien bij de C&A, maar ik had steeds niet geen geld bij me gehad. Het is een donkergrijs shirt, oversized, met een groot grijs kruis in het midden met zilveren rhinestones erop. 
Ook kan je door sommige gedeeltes heen kijken. 
Hij is ook nog in het lichtgrijs en €9,- bij de C&A.
Deze, man oh man, ik ben verliefd op deze beauties! Mijn Clarks ♥ Ze heten ''Clarks Desert Boots Union Jack' en zijn een beetje rock 'n roll / vintage looking. Normaal gesproken zijn ze €124,95 maar ik heb ze voor €99.- gekocht bij Funkie House. Ik weet niet of je nog meerdere Funkie House filialen hebt, maar als je in Den Haag of omstreken woont zal ik zeker Funkie House checken, want het is een geweldige deal!
Dit is mijn laatste schat, die ik sinds ik hem heb gekocht (bijna) elke dag heb gedragen.
 Een zwarte bolhoed! Ik was al heel lang op zoek naar deze hoed, maar hij was nergens verkrijgbaar. Tot dat ik, op een zonnige zondag, de H&M in liep. En, ja hoor, daar was -ie. 
Het was liefde op het eerste gezicht, in ieder geval van mijn kant. En de prijs beviel me ook: 
Hij was maar €9,95! Jullie snappen vast wel dat ik hem niet kon laten liggen! 
                Bevalt zwart je niet zo goed? Je hebt hem ook nog in het grijs & beige.

Zo, dit waren ze alweer. Mijn aankoopjes van de afgelopen 2 dagen. Ik ben er zelf super blij mee, en jullie weten waar jullie ze kunnen vinden als jullie er ook verliefd op zijn ♥

Dit was mijn 'post van de dag' alweer :) Wat ik van jullie wil weten: Welke aankoop vinden jullie het leukst? 

Xoxo' Lisanne ♥1 opmerking: